close

Filtre

Se resultater

Master Professionsuddannelse i Santiago - Master Professionsuddannelse

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning. De, der forfølger professionelle studier ofte opleve, at et sådant program er en fremragende måde at forberede sig til en karriere efter endt uddannelse. Emnerne i disse uddannelser kan omfatte industri-specifikke oplysninger,… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

De, der forfølger professionelle studier ofte opleve, at et sådant program er en fremragende måde at forberede sig til en karriere efter endt uddannelse. Emnerne i disse uddannelser kan omfatte industri-specifikke oplysninger, generelle faglige principper, eller vigtige færdigheder, såsom lederskab.

Chile har den ældste uddannelsessystem i Sydamerika. Regeringen har altid delvist finansieret denne uddannelse, som gør det en af ​​de billigste studerendes liv. De førende universiteter er Universidad de Chile og Pontificia Universidad Católica de Valparaíso.

I Santiago, kan man vælge den foretrukne uddannelse eller specialisere sig i et bestemt område i de mange, forskningsinstitutioner, gymnasier og universiteter til rådighed. En af de største universiteter i Chile, Universidad de Chile, er placeret her samt den berømte Universidad de Santiago de Chile, som har ændret folks 's liv i form af uddannelse.

Master grad programmer i Professionsuddannelse i Chile, Santiago. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Chile
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University Of Los Lagos
Santiago, Chile

Det nye Master of Social Sciences-program i territoriale studier anerkender dets oprindelse, udvikling og udvikling i Master of Social Sciences Mention i processtudier og udvi ... +

Det nye Master of Social Sciences-program i territoriale studier anerkender dets oprindelse, udvikling og udvikling i Master of Social Sciences Mention i processtudier og udvikling af regionale samfund dikteret siden 2000 af ULAGOS. I løbet af 2019-2020 omformulerede vi programmet med særlig vægt på at omdefinere dets forskningslinjer, opdatere læseplaner og styrke dets artikulation med doktorgraden i samfundsvidenskab i territoriale studier. -
Master
Spanish (Chile)
Feb 2022
på universitet