MASTERSTUDIES

Find dit Master-program i Regional planlægning i Europa her!

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Regionalplanlægning kan dække læring om hvor man skal placere bosættelser, hvordan man effektivt bortskaffer affaldet i et givet samfund, eller når man skal tilpasse tidligere planer for at beskytte miljøet. Programmer over hele verden kan være specifikke for det område, hvor klassen tilbydes.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Masters Degree i Regional planlægning i Europa. Få alle mester i Regional planlægning information og kontakte skolen i Europa direkte!

3 Resultater i Regional planlægning, Europa Filter

MA Miljøarkitektur

Royal College of Art
MA
<
Fuldtid
<
15 måneder
Engelsk
på universitet

Udforsk fremtiden for landskaber, miljøer og økosystemer.

Læs mere

Master i urbanisme, landskab og planlægning (Leuven)

KU Leuven
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Byer og bygder er under ekstremt pres. Social og miljømæssig ulighed er stigende. Urbanisme, fysisk planlægning og intervention i landskabssystemer har et presserende behov fo ...

Læs mere

Master i regional planlægning og udvikling

Rezekne University of Applied Sciences
Master
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

Programmet giver mulighed for at få omfattende viden og færdigheder til effektiv opfyldelse af lederens funktioner i statsforvaltningsstrukturer på regionalt plan samt i regio ...

Læs mere