MASTERSTUDIES

Find de bedste Ressourcestyring i Canada her!

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Ressourceforvaltning er et fagområde og et forretningsprincip, der kan løse brugen af ​​ressourcer, der er tilgængelige inden for et firma for at forbedre operationer. Ressourcer adresseret kan omfatte medarbejdernes, informationsteknologi, finansielle ressourcer og opgørelse.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Ressourcestyring i Canada. Få alt information om Ressourcestyring og kontakte skolen direkte her.

2 Resultater i Ressourcestyring, Canada Filter

Master of Engineering Ledelse I Integreret Vandforvaltning

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Master
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet

Master of Engineering Leadership (MEL) i integreret vandledning er designet til ingeniører og miljøvidenskabelige kandidater, der ønsker at udvikle og føre avancerede og bæred ...

Læs mere

Master i Maritime Resources Management

UQAR
MSc
11 Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
14 Sep 2020
Fransk
på universitet

Master's in Maritime Resources Management sigter mod at uddanne ledere med en global, tværfaglig og integreret vision af det maritime domæne.

Læs mere