MASTERSTUDIES

Find de bedste Ressourcestyring i Nordamerika her!

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Ressourceforvaltning er generelt et studieprogram, der fokuserer på effektiv brug af virksomhedens menneskelige, finansielle, udstyr eller informationsteknologiske ressourcer til at fungere mere effektivt. Det kan også omfatte projektledelsesprincipper for at bestemme, hvad der er brug for, hvor meget der er behov for og hvor længe.

Fra oprindelige civilisationer til moderne imperier, Nordamerika har masser af hands-on uddannelsesmuligheder at tilbyde akademikere. Fyldt med en række forskellige kulturer, kan de studerende uddanne sig i godt afrundet måde.

Ressourcestyring i Nordamerika. Få alle Ressourcestyring information og kontakte skolen i Nordamerika direkte!

3 Resultater i Ressourcestyring, Nordamerika Filter

Master of Engineering Ledelse I Integreret Vandforvaltning

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Master
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet

Master of Engineering Leadership (MEL) i integreret vandledning er designet til ingeniører og miljøvidenskabelige kandidater, der ønsker at udvikle og føre avancerede og bæred ...

Læs mere

Master i Maritime Resources Management

UQAR
MSc
11 Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
14 Sep 2020
Fransk
på universitet

Master's in Maritime Resources Management sigter mod at uddanne ledere med en global, tværfaglig og integreret vision af det maritime domæne.

Læs mere

Kandidatgrad i animalsk produktion og naturressourcer

Universidad Autonoma de Chihuahua
MSc
<
Fuldtid
<
4 måneder
Spansk
på universitet

Programmet er rettet mod den integrerede dannelsen af ​​menneskelige ressourcer på kandidatniveau, at engagere sig i produktion, validering og / eller overførsel af viden og u ...

Læs mere