close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Restaurantledelse her!

Kandidatuddannelsen kun optjenes efter først afsluttet en bachelor-grad program, som regel en bachelorgrad. At vælge at fortsætte dit studie fordele din karriere ved at give dig de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at hoppe ind i avancerede stillinger. Hvad er en Master i Restaurant Management? Studerende, der vælger at studere restaurant forvaltning er udstyret med alt nødvendi… Læs mere

Kandidatuddannelsen kun optjenes efter først afsluttet en bachelor-grad program, som regel en bachelorgrad. At vælge at fortsætte dit studie fordele din karriere ved at give dig de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at hoppe ind i avancerede stillinger.

Hvad er en Master i Restaurant Management? Studerende, der vælger at studere restaurant forvaltning er udstyret med alt nødvendigt for at drive en restaurant eller spisested. Kurser fokuserer ofte på forretningsmæssige elementer, herunder iværksætteri og markedsføring, mad forberedende koncepter, sanitet og ledelsesmæssige samt administrative evner. Det er også almindeligt for studerende at lære interpersonelle kommunikationsfærdigheder for at interagere med kunder.

Den primære måde studerende har gavn af at tjene en Master i Restaurant Management er ved at vinde specialiserede kompetencer til deres karriere.Holding en kandidatgrad lig ofte en højere løn, og de erhvervede ledelsesmæssige og kommunikationsevner er gældende for næsten enhver position.

Udgifterne til undervisning og andre gebyrer varierer ganske lidt. Der er mange faktorer, såsom den specifikke skole, program, fuldførelsestid, status som studerende, og land, der bestemmer dine udgifter. Før tilmelding, er det klogt at gøre grundig forskning og finde ud af, hvilket program der er bedst for dig.

Mens karrierer, der er muligt at opnå med en Master i Restaurant Management er meget specifikke, er der stadig flere muligheder til rådighed for dig. Det er mest almindeligt at forfølge en ledelses- eller førerposition på en eksisterende virksomhed, såsom restaurant manager, catering manager, mad gæstfrihed specialist, eller markedsføring analytiker. Andre vælger at blive iværksættere og åbne og drive deres egen restaurant. Det er også muligt at komme ind på konsultation og tilbyde ekspertrådgivning til andre ejere eller operatører.

For at fortsætte din uddannelse, finde det program, der opfylder dine specifikke behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de Mar
Barcelona, Spanien

Master i kulinarisk kunst og køkkenadministration er rettet mod fagfolk i sektoren og studerende med tidligere studier i gastronomi, såsom en grad i gastronomi.

Master i kulinarisk kunst og køkkenadministration er rettet mod fagfolk i sektoren og studerende med tidligere studier i gastronomi, såsom en grad i gastronomi. -
Master
Deltid
8 - 14 måneder
Engelsk, Spansk
Sep 2021
31 Maj 2021
på universitet
 
Swiss Education Group (SEG)
Lucerne, Schweiz +1 Mere

Master of Arts i kulinarisk forretningsledelse er rettet mod karrierevekslere, mad- og drikkevareentreprenører og kulinariske opstartsentusiaster. Målet med programmet er ikke ... +

Master of Arts i kulinarisk forretningsledelse er rettet mod karrierevekslere, mad- og drikkevareentreprenører og kulinariske opstartsentusiaster. Målet med programmet er ikke at skabe kokke, men ledere, der har en praktisk bevidsthed og forståelse for at arbejde i et køkken. Du vil erhverve relevante ledelsesmæssige færdigheder samt overførbare færdigheder, der giver dig mulighed for at tilpasse sig skiftende karrieremønstre, såsom problemløsningskompetencer, kreativ tænkning, tværkulturelle kompetencer og samarbejde, følelsesmæssig intelligens og generelle ræsonnementsevner. Du vil lære at udvikle dine egne madkoncepter, oprette opskriftsbøger og præsentere levedygtige forretningsplaner. -
MA
Fuldtid
Engelsk
04 Okt 2021
på universitet
 
Culinary Institute of Barcelona
Barcelona, Spanien

Forvaltningen af ​​en restaurant med succes er en udfordring på grund af dens kompleksitet. En vellykket forvaltning af en restaurant involverer mere end at tilbyde en afbalan ... +

Forvaltningen af ​​en restaurant med succes er en udfordring på grund af dens kompleksitet. En vellykket forvaltning af en restaurant involverer mere end at tilbyde en afbalanceret menu designet til at generere indtægter. -
Master
Deltid
9 måneder
Spansk, Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
OSTELEA | Distancia
Madrid, Spanien +2 Mere

Turistsektoren oplever en tid med dybe ændringer med virkningerne af globalisering, segmentering og konkurrenceevne. Inden for dette miljø er hotelbranchen et af de markeder, ... +

Turistsektoren oplever en tid med dybe ændringer med virkningerne af globalisering, segmentering og konkurrenceevne. Inden for dette miljø er hotelbranchen et af de markeder, der har størst vægt. -
Masters
Fuldtid
12 måneder
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 
OSTELEA - Escuela de Turismo
Madrid, Spanien

Master i hotel- og restaurantstyring sigter mod at uddanne fagfolk og ledere til at lede globale forretningsprojekter inden for hotelstyring og -administration, skønt fra det ... +

Master i hotel- og restaurantstyring sigter mod at uddanne fagfolk og ledere til at lede globale forretningsprojekter inden for hotelstyring og -administration, skønt fra det forretningsmæssige perspektiv, der er nødvendigt for at de skal være effektive i beslutningsprocessen denne sektor er så globaliseret og dynamisk og ignorerer ikke virkningen af nye teknologier. -
Master
Fuldtid
10 måneder
Spansk
Okt 2021
på universitet
 
Ostelea Morocco
Rabat, Marokko

Den Executive Master Program i Management of Hotel og Restaurant Management er udviklet i samarbejde med de operationelle og institutionelle aktører i sektoren med henblik på ... +

Den Executive Master Program i Management of Hotel og Restaurant Management er udviklet i samarbejde med de operationelle og institutionelle aktører i sektoren med henblik på at give et svar på de problemer, der er knyttet til udvikling og vækst i sektoren på den ene side, og behovene på arbejdsmarkedet, på den anden. -
Master
Fuldtid
2 år
Fransk
på universitet
 
Synergy University Dubai
Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Dette program er et af de mest efterspurgte programmer i den blomstrende turisme og gæstfrihed industri. Vores specielt tilpassede pensum og praksisorienteret tilgang giver di ... +

Dette program er et af de mest efterspurgte programmer i den blomstrende turisme og gæstfrihed industri. Vores specielt tilpassede pensum og praksisorienteret tilgang giver dig mulighed for med unikke færdigheder og teknikker, der er nødvendige for de virkelige udfordringer i verden. -
MA
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
Auburn University College of Human Sciences
Auburn, USA

Institut for Ernæring, Diætetik og Hospitality Management, en enhed i College of Human Sciences, tilbyder kandidatstudier, der fører til en kandidatgrad med mulighed for Hotel ... +

Institut for Ernæring, Diætetik og Hospitality Management, en enhed i College of Human Sciences, tilbyder kandidatstudier, der fører til en kandidatgrad med mulighed for Hotel- og Restaurant Management, HRMT. Master of Science (MS) grad er designet til at give avanceret uddannelse til det hurtigt udviklende gæstfrihedsfelt. Studerende har et valg mellem to studiestier: specialet på campus eller ikke-specialeprogrammet (ikke-afhandling tilbydes også i fjernundervisningsformat). MS-graden kræver mindst 30 semestertimer for specialesporet og 33 for ikke-speciale. Den væsentligste forskel mellem de to programmer er vægten af primær forskning. Specialesporet har til formål at udvikle de nødvendige færdigheder til at udføre højt niveau, rettidig og relevant forskning, der sigter mod at forynge eksisterende gæstfrihedstænkning og praksis. Det ikke-speciale-spor er hovedsageligt designet til personer, der er interesserede i at kombinere det aktuelle arbejdsliv med behovet for uddannelsesmæssig udvikling. Ikke-specialekrav inkluderer gennemførelse af et primært forskningsprojekt, der er relevant for den studerendes direkte forretningsmiljø. -
MSc
Engelsk
Sep 2021
 
University College of Hospitality Management and Culinary Arts of Sant Pol de Mar
Barcelona, Spanien

Master i kulinarisk kunst og køkkenadministration er rettet til branchefolk og studerende med tidligere studier i gastronomi.

Master i kulinarisk kunst og køkkenadministration er rettet til branchefolk og studerende med tidligere studier i gastronomi. -
Master
Deltid
8 - 14 måneder
Engelsk, Spansk
Okt 2021
31 Maj 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her