close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Samhandel i Forenede Arabiske Emirater

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.En Master Degree i Commerce vil hjælpe kandidater til at nemt anvende det, de lærer i klasseværelset til virkelige situationer, der opstår på arbejdspladsen. Det er grunden til, at arbejdsgiverne i en bred vifte af områder se… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En Master Degree i Commerce vil hjælpe kandidater til at nemt anvende det, de lærer i klasseværelset til virkelige situationer, der opstår på arbejdspladsen. Det er grunden til, at arbejdsgiverne i en bred vifte af områder se kandidater med en Master Degree i Commerce som meget attraktive potentielle medarbejdere.

Uddannelse i de Forenede Arabiske Emirater har sine fordele: sol, hav, sand, skattefrie indtjening efter endt uddannelse, og nogle af de bedste universiteter i Golfen region.In desuden en række højt klassificeret universiteter baseret i andre lande har filial campusser i UAE.

Deltid Master grad programmer i Samhandel i Forenede Arabiske Emirater. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
International Institute of Management & Technology Studies
Dubai, Forenede Arabiske Emirater +3 Mere

Kurset styrker teoretisk, analytisk og anvendt viden base af handel. Der er rig mulighed for direkte beskæftigelse især i forskning og erhvervsliv.

Kurset styrker teoretisk, analytisk og anvendt viden base af handel. Der er rig mulighed for direkte beskæftigelse især i forskning og erhvervsliv. -
Master
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her