MASTERSTUDIES

Deltid Master - Samhandel i Forenede Arabiske Emirater

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En Master Degree i Commerce vil hjælpe kandidater til at nemt anvende det, de lærer i klasseværelset til virkelige situationer, der opstår på arbejdspladsen. Det er grunden til, at arbejdsgiverne i en bred vifte af områder se kandidater med en Master Degree i Commerce som meget attraktive potentielle medarbejdere.

Uddannelse i de Forenede Arabiske Emirater har sine fordele: sol, hav, sand, skattefrie indtjening efter endt uddannelse, og nogle af de bedste universiteter i Golfen region.In desuden en række højt klassificeret universiteter baseret i andre lande har filial campusser i UAE.

Deltid Master grad programmer i Samhandel i Forenede Arabiske Emirater. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Samhandel, Forenede Arabiske Emirater Filter

Master of Commerce

International Institute of Management & Technology Studies
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
på universitet

Kurset styrker teoretisk, analytisk og anvendt viden base af handel. Der er rig mulighed for direkte beskæftigelse især i forskning og erhvervsliv.

Læs mere