MASTERSTUDIES

Find de bedste Fjernundervisning Sammensætning af mad og vin her!

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

Top Fjernundervisning Sammensætning af mad og vin. Få alle information om Fjernundervisning Sammensætning af mad og vin og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Sammensætning af mad og vin, Fjernundervisning Filter

MSc i cognac, spiritus & vinforvaltning

Audencia Business School
MSc
18 Okt 2021
<
Fuldtid
<
13&nbsp;-&nbsp;18 måneder
28 Feb 2021
Engelsk
på universitet
Online

I Frankrig praktiserer vi Art de Vivre (kunsten at leve) - en tilgang til dagligdagen, der inkorporerer skønhed, kultur, smag og forbindelse. Dette er en så vigtig del af vore ...

Læs mere

Champagne Master-niveau program

Wine Scholar Guild
Master
Sep 2021
Engelsk
Online

ET OMFATTENDE STUDIE- OG CERTIFICERINGSPROGRAM FOR CHAMPAGNES VIN Dette er et dybtgående studieforløb, der gennemføres på masterniveau og er designet til alle engagerede vinst ...

Læs mere