MASTERSTUDIES

Find dit Master-program i Selvudvikling i Sydamerika her!

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Sydamerika er den fjerdestørste kontinent. Den er opdelt politisk i 12 uafhængige lande. Sydamerika er hjem for den majestætiske Andesbjergene og den mystiske Amazon-floden. Verden 's største regnskov, med millioner af arter af eksotiske dyr, er også fundet i Sydamerika.

Masters Degree i Selvudvikling i Sydamerika. Få alle mester i Selvudvikling information og kontakte skolen i Sydamerika direkte!

2 Resultater i Selvudvikling, Sydamerika Filter

Master i velvære Kultur: Sport, sundhed og turisme

University of Bologna
Master
Okt 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kurset "Wellness kultur: sport, sundhed og turisme" er en professionel kandidatgrad, der forbereder fagfolk i stand til at planlægge, fremme og styre begivenheder og aktivitet ...

Læs mere

MA i Organisatorisk Coaching

Universidad UNIACC
Master
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Fuldtid
<
18 måneder
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Kandidat Master i Organisatorisk Coaching vil være i stand til automatisk liderarse og styre gruppen og organisatoriske ændringer, ved hjælp af forskellige færdigheder og reds ...

Læs mere