close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Skodesign her!

En kandidatuddannelse er en unik skolegang mulighed, hvor eleverne kan få viden i et bestemt emne eller område. De fleste studerende tilmelde sig denne type program efter endt bachelor uddannelse. Der er flere forskellige kurser, der udbydes rundt om i verden. Hvad er en Master i Shoe Design? Dette er et specialiseret program for mode-minded studerende, der er interesseret i at få mere viden… Læs mere

En kandidatuddannelse er en unik skolegang mulighed, hvor eleverne kan få viden i et bestemt emne eller område. De fleste studerende tilmelde sig denne type program efter endt bachelor uddannelse. Der er flere forskellige kurser, der udbydes rundt om i verden.

Hvad er en Master i Shoe Design? Dette er et specialiseret program for mode-minded studerende, der er interesseret i at få mere viden om fodtøj. Nogle programmer også undervise om håndtaske og tilbehør design. Disse produkter ofte går hånd i hånd i modeverdenen, så have en baggrund i både fagområder er ofte en fordel. De fleste programmer giver de studerende undervisning på historien om sko, der er involveret med at designe fodtøj teknologi, og de forskellige stadier af udvikling. Studerende interesseret i denne type uddannelse normalt tage klasser på campus.

Der er flere fordele ved at studere fodtøj på et avanceret niveau.Enkeltpersoner kan få specialiserede færdigheder til at hjælpe dem har mere succes i modebranchen. Desuden sko er meget populære. Derfor, folk med denne type baggrund har ofte flere muligheder for arbejde.

Der er universiteter over hele verden, hvor de studerende kan få en kandidatgrad. Omkostningerne ved denne avancerede grad afhænger af den specifikke program og skolen. Flere detaljer er typisk tilgængelige med optagelsen kontor.

Folk, der afslutter med en Master i Shoe Design har flere muligheder i modebranchen. Nogle mennesker går videre til at blive designere. De skaber deres egen linje af sko og tasker. Andre arbejder i design eller produktudvikling for mærker eller producenter. Afhængigt af skillset og interesse, kan nogle foretrækker at arbejde på merchandising og visuelle aspekter af fodtøj. Andre kan fokusere udelukkende på udvikling og logistik af produktet.

Du kan se online for at finde en kandidatuddannelse, som vil hjælpe dig med at fremme dine færdigheder. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Accademia Costume & Moda
Rom, Italien

Designeren af tilbehør er forpligtet til at undersøge, analysere og fortolke modetrends for korrekt at indsætte en samling af tilbehør i et moderne stilistisk landskab. Denne ... +

Designeren af tilbehør er forpligtet til at undersøge, analysere og fortolke modetrends for korrekt at indsætte en samling af tilbehør i et moderne stilistisk landskab. Denne træning simulerer industriens sti, forskning i materialer og trends, studiet af nye trends, design og eksperimentering, teknisk udvikling til det endelige produkt og dets kommunikation. -
Master
Fuldtid
Engelsk, Italiensk
Jan 2022
på universitet
 
IFDA Italian Fashion & Design Academy
Milano, Italien

Det årlige skoedesignprogram har til formål at uddanne unge fagfolk, der kan producere enhver form for fodtøj, og udvikle forskellige baser til den perfekte realisering.

Det årlige skoedesignprogram har til formål at uddanne unge fagfolk, der kan producere enhver form for fodtøj, og udvikle forskellige baser til den perfekte realisering. -
Master
Fuldtid
8 måneder
Engelsk, Italiensk
på universitet
 
The Footwearists - Footwear Innovation & Training
Tilburg, Holland +2 Mere

SLEM tilbyder et unikt masteruddannelse, der kombinerer prognoser, design, teknologi og forretning, uddanne fodtøj iværksættere, meteorologer og konsulenter.

SLEM tilbyder et unikt masteruddannelse, der kombinerer prognoser, design, teknologi og forretning, uddanne fodtøj iværksættere, meteorologer og konsulenter. -
Master
Fuldtid
9 måneder
Engelsk
på universitet