MASTERSTUDIES

Deltid Master - Strategi i Tarragona

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Strategi undersøgelser er fremragende til at forfølge for folk der ønsker at lære om hvordan man laver de bedste forretningsmæssige beslutninger vedrørende ressourcer. Fordi virksomhedernes beslutningstagning er en afgørende proces, kan personer udforske i dybden de strategiske principper, der styrer valget making.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Master grad programmer i Strategi i Spanien, Tarragona. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Strategi, Tarragona Filter

Master i strategisk kommunikation

Universitat Rovira i Virgili
Master
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
15 Apr. 2021
Spansk
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Kandidatgraden fokuserer på uddannelse af strategiske kommunikationsfolk for virksomheder, organisationer og institutioner. Kurset giver en solid baggrund inden for kommunikat ...

Læs mere