MASTERSTUDIES

Deltid Master - Strategi i Grimsby

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

En strategi uddannelse kan give den viden og færdigheder i at lave effektive og strategiske forretningsmæssige beslutninger. Strategisk ledelse og strategisk design kan dækkes, og de studerende kan lære praksis, der skal optimere ressourceforbruget.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Deltid Master grad programmer i Strategi i Det Forenede Kongerige, Grimsby. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Strategi, Grimsby Filter

M-Bus strategisk erhvervsklima

University Centre Grimsby
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Den M-Bus er udviklet til at tilbyde en bachelor-grad, der kombinerer en traditionel Batchelor niveau program med en ekstra herres år, danner en enkelt kvalifikation. Dette er ...

Læs mere