MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Strategisk ledelse i Holland her

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Strategisk ledelse viser eleverne, hvordan man effektivt styre andre i erhvervslivet. Eleverne lærer, hvordan kommunikationsteknikker, menneskelig adfærd, og virksomhedernes politikker påvirker arbejdspladsen og enkeltpersoner inden for det.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Top Deltid Strategisk ledelse i Holland. Få alt information om Deltid Strategisk ledelse og kontakte skolen i Holland!

4 Resultater i Strategisk ledelse, Holland Filter

MSc Strategic Management program

Rotterdam School of Management | Erasmus University
MSc
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

MSc Strategic Management-programmet er unikt beregnet til at hjælpe dig med at udvikle dig til positioner som general manager eller strategikonsulent. Med fokus på de større s ...

Læs mere

Master i strategisk ledelse

United International Business Schools
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Fuldtidsstuderende kan opnå en kandidatgrad i 1 akademisk år på 9 måneder, i alt 3 fjerdedele på 20 point hver eller inden for 12 måneder, når arbejdsmængden spredes.

Læs mere

MSc International Business: Strategic Marketing (fuld tid og deltid)

Maastricht University, School of Business and Economics
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Strategic Marketing spor udforsker en række markedsføring komponenter, såsom brand management, produktudvikling og international markedsføring.

Læs mere

Strategisk ledelse

TSM Business School
Master
Sep 2021
Hollandsk
på universitet

Tag de rigtige beslutninger i strategiske spørgsmål I modulet Strategisk ledelse tilbydes strategiske rammer og koncepter, der er et værktøj til at skærpe og udvikle din egen ...

Læs mere