MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Strategisk ledelse i Portugal her

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Strategisk ledelse programmer giver de studerende mulighed for at lære de Kommunikation, Virksomhed og lederegenskaber er nødvendige for at professionelt håndtere andre. Studerende vil tage kurser såsom organisationspsykologi, markedsføring, finansiering, og menneskelige ressourcer.

Portugal er et af de varmeste europæiske lande. Universitetsuddannelser er meget overkommelige. Faktisk Portugal har en af ​​de laveste leveomkostninger for studerende. Nyd de de store strande i Algarve, eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lissabon.

Top Deltid Strategisk ledelse i Portugal. Få alt information om Deltid Strategisk ledelse og kontakte skolen i Portugal!

1 Resultater i Strategisk ledelse, Portugal Filter

Mester i investeringsstrategi og internationalisering

ISG Business & Economics School
Master
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

The Master 's Degree kursus i investeringsstrategi og Internationalisering er en innovativ kursus i det internationale panorama og er designet til graduate grad indehavere af ...

Læs mere