MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Strategisk ledelse i Tarragona

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Strategisk ledelse viser eleverne, hvordan man effektivt styre andre i erhvervslivet. Eleverne lærer, hvordan kommunikationsteknikker, menneskelig adfærd, og virksomhedernes politikker påvirker arbejdspladsen og enkeltpersoner inden for det.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Strategisk ledelse i Tarragona. Få alt information om Deltid Strategisk ledelse og kontakte skolen i Tarragona direkte!

1 Resultater i Strategisk ledelse, Tarragona Filter

Master i strategisk kommunikation

Universitat Rovira i Virgili
Master
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
15 Apr. 2021
Spansk
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Kandidatgraden fokuserer på uddannelse af strategiske kommunikationsfolk for virksomheder, organisationer og institutioner. Kurset giver en solid baggrund inden for kommunikat ...

Læs mere