MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Strategisk ledelse i Grimsby

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Strategisk ledelse viser eleverne, hvordan man effektivt styre andre i erhvervslivet. Eleverne lærer, hvordan kommunikationsteknikker, menneskelig adfærd, og virksomhedernes politikker påvirker arbejdspladsen og enkeltpersoner inden for det.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Deltid Strategisk ledelse i Grimsby. Få alt information om Deltid Strategisk ledelse og kontakte skolen i Grimsby direkte!

1 Resultater i Strategisk ledelse, Grimsby Filter

M-Bus strategisk erhvervsklima

University Centre Grimsby
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Den M-Bus er udviklet til at tilbyde en bachelor-grad, der kombinerer en traditionel Batchelor niveau program med en ekstra herres år, danner en enkelt kvalifikation. Dette er ...

Læs mere