close

Filtre

Se resultater

Find de bedste Strategisk markedsføring i Cartagena her!

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer. Studerende af strategisk markedsføring kan lære, hvordan en virksomhed gør sig skiller sig ud bla… Læs mere

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Studerende af strategisk markedsføring kan lære, hvordan en virksomhed gør sig skiller sig ud blandt andre lignende virksomheder. Dette kan ske gennem kreative reklamekampagner, ved at give bedre kundeservice, eller ved at tilbyde produkter af en bedre værdi end konkurrerende virksomheder.

Colombia er en virkelig alsidig og enestående land, som ligger i det nordvestlige hjørne af Sydamerika. Med venlige mennesker, eksotiske landskaber og kosmopolitiske byer, er Colombia sikkert sted at lære spansk.

Denne havneby er blevet populært blandt de studerende. Sit pulserende stemning og førsteklasses uddannelsescentre har resulteret i dette. Mange studerende som en enkel og let liv, som de forpligter sig til deres studier, og det, hvad Cartagena tilbyder.

Strategisk markedsføring Cartagena. Få alt information om Strategisk markedsføring og kontakte skolen for Cartagena Strategisk markedsføring direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Colombia
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Comfenalco Technological University Foundation (Fundación Universitaria Tecnológico Comfenalco)
Cartagena, Colombia

Den disciplin, der gennem strategiske beslutninger formår at føre organisationer til at være rentable og skabe langsigtede relationer med interessenter og fordele for alle. Bl ... +

Den disciplin, der gennem strategiske beslutninger formår at føre organisationer til at være rentable og skabe langsigtede relationer med interessenter og fordele for alle. Bliv en innovativ marketingleder i tråd med moderne trends for at gøre din organisation rentabel og skabe langsigtede relationer med dine interessenter. -
Master
Spanish (Colombia)
Jan 2022
på universitet