MASTERSTUDIES

Master Studier i social bæredygtighed i Italien - Master Italien

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Klasser i social bæredygtighed anses for at være i et tværfagligt område. Undersøgelser kan indeholde oplysninger, der er nyttige for offentlige myndigheder, energisektoren og miljøbeskyttelsesgrupper. Kurser kan undersøge bæredygtigheden af ​​handlinger og adfærd over tid i forhold til mennesker.

Italien, officielt Den Italienske Republik er en enhedsstat parlamentarisk republik i Den Europæiske Union, der ligger i det sydlige Europa. Mod nord grænser det Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien langs Alperne.

Master grad programmer i Studier i social bæredygtighed i Italien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Studier i social bæredygtighed, Italien Filter

Master i øko-social design

Free University of Bozen-Bolzano
Master
Okt 2021
<
Fuldtid
<
2 år
30 Apr. 2021
Engelsk
Tysk
Italiensk
på universitet

Det 2-årige praksisorienterede og tværfaglige masterprogram er en pædagogisk ramme for designere, der sigter mod at bidrage til mere bæredygtig, modstandsdygtig og retfærdig f ...

Læs mere

Master i virksomhedernes sociale ansvar og bæredygtighed

ContaminAction University
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
6 måneder
Italiensk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

ContaminAction Master i virksomheders sociale ansvar og bæredygtighed er ikke et universitetsmester, men et videregående uddannelsesprogram. Det imødekommer virksomhedernes be ...

Læs mere