$close

Filtre

Se resultater

Master Tilbehørsdesign i Guangdong - Master Tilbehørsdesign

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.   Tilbehør design programmer tilbyde de studerende mulighed for at studere en unik måde niche. Disse programmer fokuserer ofte på at levere et godt afrundet design uddannelse gennem dæ… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

Tilbehør design programmer tilbyde de studerende mulighed for at studere en unik måde niche. Disse programmer fokuserer ofte på at levere et godt afrundet design uddannelse gennem dækker emner som tegning, samt at give en tilbundsgående undersøgelse af oprettelsen af ​​særlige typer af stykker.

Kina officielt People 's Kina, er en suveræn stat beliggende i Østasien. Det er verdens 's mest folkerige land, med en befolkning på 1,35 mia.

Master grad programmer i Tilbehørsdesign i Kina, Guangdong. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Kina
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
The Footwearists - Footwear Innovation & Training
Firenze, Kina +2 Mere

SLEM tilbyder et unikt masteruddannelse, der kombinerer prognoser, design, teknologi og forretning, uddanne fodtøj iværksættere, meteorologer og konsulenter.

SLEM tilbyder et unikt masteruddannelse, der kombinerer prognoser, design, teknologi og forretning, uddanne fodtøj iværksættere, meteorologer og konsulenter. -
Master
Fuldtid
9 måneder
Engelsk
på universitet