$close

Filtre

Se resultater

Find dit Master-program i Tilbehørsdesign i Nordamerika her!

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.Tilbehør Design indebærer at designe smykker, dekorationer og lædervarer, der er bestemt til at supplere tøj og bidrage til… Læs mere

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Tilbehør Design indebærer at designe smykker, dekorationer og lædervarer, der er bestemt til at supplere tøj og bidrage til en omfattende mode image. Svarende til modedesignere, Tilbehør Designere bruge deres kreativitet og kunsthåndværk til at designe, producere og i sidste ende fremme originale garderobe stykker.

Fra oprindelige civilisationer til moderne imperier, Nordamerika har masser af hands-on uddannelsesmuligheder at tilbyde akademikere. Fyldt med en række forskellige kulturer, kan de studerende uddanne sig i godt afrundet måde.

Masters Degree i Tilbehørsdesign i Nordamerika. Få alle mester i Tilbehørsdesign information og kontakte skolen i Nordamerika direkte!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Rochester Institute of Technology (RIT)
Rochester, USA

Udfordre traditionelle tankegange, da du opretter værker, der giver et varigt indtryk.

Udfordre traditionelle tankegange, da du opretter værker, der giver et varigt indtryk. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet