$close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Uddannelse i Ontario

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad. I sin bredeste forstand, kan uddannelse defineres som enhver formativ oplevelse, der har en form for effekt på en person. Dette dermed kan påvirke den måde, den enkelte, eller studerende, tr… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

I sin bredeste forstand, kan uddannelse defineres som enhver formativ oplevelse, der har en form for effekt på en person. Dette dermed kan påvirke den måde, den enkelte, eller studerende, tror, ​​føler eller handler. Pædagogik er en vigtig begreb i uddannelse, der refererer til den metode i undervisningen.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Deltid Master grad programmer i Uddannelse i Canada, Ontario. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Canada
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Nipissing University
Toronto, Canada

Master of Education (MED) program er designet til at forberede pædagogiske ledere for læring miljøer som klasseværelser, skoler og andre uddannelsesinstitutioner.

Master of Education (MED) program er designet til at forberede pædagogiske ledere for læring miljøer som klasseværelser, skoler og andre uddannelsesinstitutioner. -
Master
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
på universitet
 
Faculty of Education University of Ontario Institute of Technology
Oshawa, Canada

Hos UOIT er Masters of Education i Digital Technologies designet til at forberede fremtidige ledere og specialister i læring og teknologi.

Hos UOIT er Masters of Education i Digital Technologies designet til at forberede fremtidige ledere og specialister i læring og teknologi. -
Masters
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Online