$close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Uddannelse i Toronto

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning. De, der forfølger uddannelse som en karriere vil gennemgå kurser, der er designet til at uddanne kommende pædagoger. Heldigvis er der en bred vifte af kurser for studerende, der ønsker at supplere eventuelle undervisning legit… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

De, der forfølger uddannelse som en karriere vil gennemgå kurser, der er designet til at uddanne kommende pædagoger. Heldigvis er der en bred vifte af kurser for studerende, der ønsker at supplere eventuelle undervisning legitimationsoplysninger. Disse kurser tilbydes på forskellige institutioner i hele verden.

Canada er et nordamerikansk land, der består af ti provinser og tre territorier. Beliggende i den nordlige del af kontinentet, det strækker sig fra Atlanterhavet til Stillehavet og mod nord ind i det Arktiske Ocean.

Videregående uddannelser i denne by omfatter faglig uddannelse og videregående uddannelse reguleres af forskellige myndigheder og respektive højere læreanstalter. Regionen er så venligt, og studerende fra hele verden er velkomne til at studere i dens forskellige gymnasier og universiteter.

Deltid Master grad programmer i Uddannelse i Canada, Toronto. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Canada
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Nipissing University
Toronto, Canada

Master of Education (MED) program er designet til at forberede pædagogiske ledere for læring miljøer som klasseværelser, skoler og andre uddannelsesinstitutioner.

Master of Education (MED) program er designet til at forberede pædagogiske ledere for læring miljøer som klasseværelser, skoler og andre uddannelsesinstitutioner. -
Master
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
på universitet