MASTERSTUDIES

Find de bedste Ulighedsstudier her!

En kandidatgrad hjælper en studerende med at forstå et emne ud over en bacheloruddannelse. Disse kandidatgrader kræver generelt mere forskning og grundig undersøgelse. Masters grader åbner endvidere spændende karriereforløb for kandidater, der har tendens til at betale mere end job, der kun kræver en bachelor.

Hvad er en kandidat i ulighedsstudier? Disse kandidatuddannelser fokuserer på den ulighed, der eksisterer mellem mænd og kvinder rundt om i verden. Kurserne kan også fokusere på krydsninger af ulighed, såsom race, seksuel orientering og økonomisk klasse. Studerende lærer om historien om denne ulighed og studerer teorier om, hvordan man kan øge ligheden i fremtiden. Studerende lærer at se samfundet gennem sociale, kulturelle og økonomiske linser for bedre at forstå de kræfter, der driver ulighed. Mange master i ulighedsprogrammer tager to år for en fuldtidsstuderende at færdiggøre.

Studerende, der forfølger en kandidatgrad i uligheder, kan udvikle en følelse af empati for mennesker, der ikke er som dem selv. Denne følelse kan tjene dem godt i personlige og karriere bestræbelser. Desuden forlader kandidater typisk disse programmer med utrolige forsknings- og kommunikationsevner, der er værdifulde for mange arbejdsgivere.

Ingen to kandidatuddannelser i ulighedskompetencer koster det samme. Undervisningspriserne kan variere mellem lande, regioner og individuelle universiteter. Studerende skal kontrollere hver skole for at bestemme potentielle omkostninger.

Kandidater med en Master i ulighed Studier kan fortsætte med at have blomstrende sociale retfærdighed karriere. Nogle kandidater fortsætter med at være administrerende direktører eller endog grundlæggere af nonprofit organisationer, der arbejder med marginaliserede mennesker for at skabe en mere retfærdig verden. Andre kan fortsætte med at arbejde inden for statlige velfærdsorganisationer, der forvalter hold af mennesker, der arbejder direkte med mennesker i nød. Stadig andre med denne grad arbejder i regeringer som politikrådgivere. Disse rådgivere analyserer foreslåede politikker for at forstå den potentielle indvirkning på marginaliserede samfund.

Med online-programmer tjener mange elever deres Master in Inequality Studies eksternt. Andre vælger lokale universiteter, og nogle studerende rejser til udlandet for deres studier. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

 

4 Resultater i Ulighedsstudier Filter

Kandidatuddannelse i uligheder, interventioner og ny velfærdsstat

University of Turku
Master
Aug 2022
<
Fuldtid
<
2 år
19 Jan 2022
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i uligheder, interventioner og ny velfærdsstat er et tværfagligt internationalt studieprogram. MPINVEST-programmet uddanner fagfolk inden for forskning og ...

Læs mere

Master i sociale uligheder

Erasmus University Rotterdam - Erasmus School of Social and Behavioural Sciences
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet
Online

Hvorfor øges sociale splittelser i samfundet? Er du interesseret i at vide, hvordan velfærdspolitikker kan hjælpe med at reducere social ulighed? Så kan dette masterspor være ...

Læs mere

MA i sprog og social retfærdighed

York St John University
MA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Hvis du er interesseret i, hvordan det sprog, vi bruger, kan påvirke rigdom, muligheder og privilegier i samfundet, er dette kurset for dig. På denne MA og Language Justice (S ...

Læs mere

Master of Arts i Holocaust og folkedrab studier

Kean University
MA
Sep 2021
Engelsk

Kean University MA i Holocaust and Genocide Studies tilbyder en enestående mulighed for at arbejde med kandidatuddannelser som mentorer og mødes med gæsteforskere og skiftere. ...

Læs mere