$close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Undervisning i Taiwan

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.   Studerende, der studerer undervisning lærer at undervise andre i specifikke områder. Programmer kan kombinere viden på et bestemt område med de værktøjer og metoder for at kunne de… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

Studerende, der studerer undervisning lærer at undervise andre i specifikke områder. Programmer kan kombinere viden på et bestemt område med de værktøjer og metoder for at kunne dele denne viden med andre individer.

Taiwan (Traditionel Kinesisk: 台湾 eller 台湾, forenklet kinesisk: 台湾 Tai WAN) er en nation, som er hjemsted for mere end 23 millioner mennesker og er et af de tættest befolkede steder i verden. Den mest prestigefyldte universitet er National Taiwan University.

Deltid Master grad programmer i Undervisning i Taiwan. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Taiwan
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
National Taipei University of Education
Taipei, Taiwan

M.Ed. i Læring og Instruktion fokuserer på lærerorienteret instruktion, læringsteorier og strategier, mobil læring og læringsvurdering.

M.Ed. i Læring og Instruktion fokuserer på lærerorienteret instruktion, læringsteorier og strategier, mobil læring og læringsvurdering. -
Master
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
på universitet