close

Filtre

Se resultater

Master Bydesign i Canada - Master Canada

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter. Urban design er en tværfaglig praksis, der indebærer planlægning af fysiske makeup af byer og lokalsamfund. Studerende har mulighed for at lære aspekter… Læs mere

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Urban design er en tværfaglig praksis, der indebærer planlægning af fysiske makeup af byer og lokalsamfund. Studerende har mulighed for at lære aspekter af disciplinerne byplanlægning, arkitektonisk design og landskab design, blandt andre.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Master grad programmer i Bydesign i Canada. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Master of Urban Design-programmet tilbydes i et etårigt pensum med et centralt fokus på bydesign på alle skalaer - fra regionskvarteret til kvarteret.

Master of Urban Design-programmet tilbydes i et etårigt pensum med et centralt fokus på bydesign på alle skalaer - fra regionskvarteret til kvarteret. -
Master
Fuldtid
11 måneder
Engelsk
på universitet
University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Vancouver, Canada

Master of Engineering Leadership (MEL) i Urban Systems er en professionel grad for systemtændere, der ønsker at løse komplekse infrastrukturudfordringer.

Master of Engineering Leadership (MEL) i Urban Systems er en professionel grad for systemtændere, der ønsker at løse komplekse infrastrukturudfordringer. -
Master
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
Engelsk
Jan 2021
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her