MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Virksomhedsanalyse i Holland her

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Business Analytics undersøgelser fokuserer på at lære de nødvendige færdigheder til at gøre optimale forretningsmæssige beslutninger gennem brug af bestemte metoder og teknologi. Dataanalyse make understreges foruden metoder såsom prædiktiv modellering og statistisk analyse.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Top Deltid Virksomhedsanalyse i Holland. Få alt information om Deltid Virksomhedsanalyse og kontakte skolen i Holland!

3 Resultater i Virksomhedsanalyse, Holland Filter

Master i Business Analytics

Vrije Universiteit Amsterdam
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
01 Apr. 2021
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i Business Analytics er et to-årigt program, opdelt i fire semestre. I dit første semester tager du et antal grundlæggende obligatoriske kurser. I andet og ...

Læs mere

MSc i økonometrics og Management Science - Specialisering Business Analytics og kvantitativ markedsføring

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam
MSc
30 Aug 2021
<
Fuldtid
01 May 2021
Engelsk
på universitet

Programmet Business Analytics og kvantitativ marketing fokuserer på den mest kreative side af datavidenskaben: udvikling af modeller og teknikker til at konvertere big data ti ...

Læs mere

Master i Business Analytics

United International Business Schools
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Fuldtidsstuderende kan opnå en kandidatgrad i 1 akademisk år på 9 måneder, i alt 3 fjerdedele på 20 point hver eller inden for 12 måneder, når arbejdsmængden spredes.

Læs mere