MASTERSTUDIES

Find de bedste Deltid Virksomhedsanalyse i Waltham

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Business Analytics undersøgelser fokuserer på at lære de nødvendige færdigheder til at gøre optimale forretningsmæssige beslutninger gennem brug af bestemte metoder og teknologi. Dataanalyse make understreges foruden metoder såsom prædiktiv modellering og statistisk analyse.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Waltham er en lille by i Massachusetts ligger omkring et par universitetsområder. Byen har været kendt for sin rolle i den industrielle revolution, og universiteter i byen er kendt for deres teknik og mekaniske programmer.

Deltid Virksomhedsanalyse i Waltham. Få alt information om Deltid Virksomhedsanalyse og kontakte skolen i Waltham direkte!

2 Resultater i Virksomhedsanalyse, Waltham Filter

MSc i forretningsanalyse - STEM

Bentley University - McCallum Graduate School of Business
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 semestre
Engelsk
på universitet

Big Data er blevet stor forretning. Og efterhånden som virksomhedsanalysen vokser, gør det også efterspørgslen efter kvalificerede fagfolk med dyb analytisk erfaring. Master o ...

Læs mere

MSc i regnskabsanalyse - STEM

Bentley University - McCallum Graduate School of Business
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 semestre
Engelsk
på universitet

I de kommende år vil der blive skabt mere end 2 millioner nye dataanalyseprojekter, hvilket vil øge beskæftigelsesmulighederne med en svimlende 45 procent. Bentley MS i Audit ...

Læs mere