MASTERSTUDIES

Deltid Kandidat Virksomhedsledelse Afrika

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

En business management program lærer eleverne, hvordan man effektivt og effektivt at håndtere andre arbejdstagere i et virksomhedsmiljø. Studerende typisk få en dybdegående forståelse af, hvordan ledelsesmæssige-politikker produktivitet og virksomhedens overskud.

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse Afrika. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Virksomhedsledelse, Afrika Filter

MCom / MPhil i forretningsstyring

University of Johannesburg
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

I MCom in Business Management (CW) skal den studerende udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder inden for mestring, analyse, fortolkning og anvendelse af gr ...

Læs mere

Master i Business Management

South Mediterranean University
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
24&nbsp;-&nbsp;30 måneder
Engelsk
på universitet

Vores MBM-program på MSB sigter mod ambitiøse nyuddannede eller unge fagfolk med en bachelorgrad i forskellige akademiske baggrunde, der ønsker at få adgang til ledende stilli ...

Læs mere

FORRETNINGS- OG LEDELSESTUDIER, markedsfinansiering.

Hassan 2 University Casablanca
Master
Aug 2021
<
Fuldtid
French (Morocco)
Arabic (Morocco)
på universitet

Programmets mål er at tilbyde specialiseret og praktisk træning inden for ledelse af sundhedsinstitutioner, regnskab og økonomisk styring af sundhedsinstitutioner (.

Læs mere