MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Australien

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Forretning management programmer lære eleverne de færdigheder, de bliver nødt til at påtage sig lederroller i professionelle indstillinger. vil normalt blive lagt stor vægt på kommunikationsevner, organisationsstruktur og human resource management.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Australien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Virksomhedsledelse, Australien Filter

Master i Business Process Management

Queensland University of Technology
Master
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

QUTs Master of Business Process Management er et sæt strukturerede metoder og teknologier til at øge organisationernes operationelle præstation. Nylige undersøgelser rapporter ...

Læs mere

Master of Management

Curtin University
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
English (Australia)
på universitet

Dette tidlige karriereprogram er specifikt designet til nye forretningsledere og iværksættere, der ønsker at lykkes med ledelse og forretning i det globale miljø. Butikskursen ...

Læs mere