MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Belgien

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Forretning management programmer lære eleverne de grundlæggende aspekter af virksomhedernes ledelse og menneskelige ressourcer. Eleverne er normalt lært, hvordan man effektivt samle hold, lette samarbejdet, og gennemføre tilsyns politik i stor detalje.

Belgien tilbyder en markedsorienteret højere niveau uddannelse, der er baseret på færdigheder og innovation. Landets 's videregående uddannelsesinstitutioner tilbyder en interaktiv samtidig forskningsorienteret universitetsuddannelse før tiltrædelsen af ​​arbejdsmarkedet.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Belgien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

5 Resultater i Virksomhedsledelse, Belgien Filter

Master i virksomhedsledelse

ICHEC Brussels Management School
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Fransk
på universitet

Som en logisk forlængelse af rang af Bachelor i business management, Master of 120 point i selskabets ledelse foreslår en to-årigt program.

Læs mere

Master i Business Process Management (BPM)

Hasselt University
Master
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Den vigtigste Business Process Management (BPM) fokuserer på den ledelsesmæssige og virksomhedsmæssige rolle af informations- og informationssystemer og teknologier i erhvervs ...

Læs mere

Master i Small Business Management

United International Business Schools
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Fuldtidsstuderende kan opnå en kandidatgrad i 1 akademisk år på 9 måneder, i alt 3 fjerdedele på 20 point hver eller inden for 12 måneder, når arbejdsmængden spredes.

Læs mere

Master i virksomhedsledelse - triple-uddannelsen (ICHEC - UCL -ulb).

ICHEC Brussels Management School
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Organiseret over en periode på to år, denne 120-point kandidatuddannelse, primært ikke-specialiserede, gør det muligt for studerende at forbedre deres kompetencer i forskellig ...

Læs mere

Master i international business og ledelse

ICHEC Brussels Management School
Master
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Organiseret over en periode på et år, denne 60-kredit kandidatuddannelse, hovedsagelig ikke-specialiserede, gør det muligt for de studerende, som en forlængelse af bachelorudd ...

Læs mere