MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Brasilien

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

En business management program lærer eleverne, hvordan man effektivt med succes og lede og understøtte andre. Vigtige emner som kommunikation, business administration, og corporate lederskab vil normalt blive undersøgt på et regelmæssigt grundlag.

Nogle af de bedste universiteter i Latinamerika er baseret i Brasilien, et land, der har mere end 2.000 højere læreanstalter. Universiteter i Brasilien kan opdeles i følgende klassifikationer: føderale regering forvaltede universiteter, statslige statskontrollerede universiteter, kommunale lykkedes regeringen universiteter og private universiteter.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Brasilien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

4 Resultater i Virksomhedsledelse, Brasilien Filter

Master Custom Class Mentoring

ESPM – Brasil
Masters
<
Deltid
<
4 semestre
Portugisisk
Online

Lav din læseplan i ESPM Master Custom Class Mentoring blandt mere end 100 fag, der kan komponere et kursus, der udelukkende er designet til dig.

Læs mere

Professionel kandidatgrad i virksomhedsledelse

FIA – Fundação Instituto de Administração
Master
<
Deltid
<
2 år
Portuguese (Brazil)
på universitet

Den professionelle Master i Business Management blev oprettet i 2013 for at fremme uddannelse for professionelle avancement i forvaltningen og i områder, der er relateret til ...

Læs mere

Administração e desenv. empresarial

Universidade Estácio
Master
Mar 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Portuguese (Brazil)
på universitet
Online

O MADE tem como missão produzir conhecimento e qualificar profissionais em gestão empresarial para atuação em docência, pesquisa e prática de negócios, estimulando consciência ...

Læs mere

Master i virksomhedsledelse og konkurrencedygtige intelligens

Grupo Tiradentes
Master
Mar 2021
<
Fuldtid
<
360 timer
Portuguese (Brazil)
på universitet

fakultet med anerkendt erfaring i ledelse.

Læs mere