MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Holland

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

En business management program lærer eleverne, hvordan man effektivt med succes og lede og understøtte andre. Vigtige emner som kommunikation, business administration, og corporate lederskab vil normalt blive undersøgt på et regelmæssigt grundlag.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Holland. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

4 Resultater i Virksomhedsledelse, Holland Filter

MSc i International Business og Management

University of Groningen
MSc
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

MSc i International Business and Management (IB&M) tilbyder en akademisk og analytisk tilgang til løsning af virkelige problemer i international ledelse. Det giver et tvær ...

Læs mere

Master i Business Management

International Business School the Hague
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Business Management-programmet fra International Business School, Haag Holland er rettet mod studerende, der stræber efter ledende stillinger, såsom regionale direktører og le ...

Læs mere

Master i videnskab og business management

Utrecht University
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Vores Master of Science og Business Management (SBM) tilbyder dig en unik træning, der gør det muligt for dig at oversætte interessante ideer til innovative produkter.

Læs mere

Master i Small Business Management

United International Business Schools
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Fuldtidsstuderende kan opnå en kandidatgrad i 1 akademisk år på 9 måneder, i alt 3 fjerdedele på 20 point hver eller inden for 12 måneder, når arbejdsmængden spredes.

Læs mere