close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Wrocław

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad. Et program i business management understreger vigtigheden af ​​organisationsstrukturen og ledelsesmæssige politikker i forskellige virksomhedskulturer indstillinger. Emner som marketing, h… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Et program i business management understreger vigtigheden af ​​organisationsstrukturen og ledelsesmæssige politikker i forskellige virksomhedskulturer indstillinger. Emner som marketing, human resource management, regnskab, og omstrukturering vil undertiden blive dækket.

Polen, officielt Republikken Polen er et land i Centraleuropa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen det 6. mest folkerige land i EU. EU / EØS studerende ikke behøver visum for at studere i Polen. Leveomkostningerne i Polen er blandt de laveste i EU.

Wrocław er betragtet som den tredje største center for uddannelse i Polen. I tredive velkendte institutioner, er der mere end 135.000 studerende. Den Wrocław Universitet byen byder sunde akademiske miljø til lokale og oversøiske studerende.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Polen, Wrocław. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Wroclaw University of Economics and Business
Wrocław, Polen

Dette program er designet til dem, der ønsker at gennemføre studier i generel forretningsstyring og forretningsadministration. Programmet har særlig vægt på udvikling af færdi ... +

Dette program er designet til dem, der ønsker at gennemføre studier i generel forretningsstyring og forretningsadministration. Programmet har særlig vægt på udvikling af færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at styre effektivt i både lokale og globale miljøer. Studerende studerer forretningsteori, og hvordan de anvendes ved hjælp af funktionelle og pålidelige værktøjer. -
Master
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her