MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Portugal

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

En business management program lærer eleverne, hvordan man effektivt og effektivt at håndtere andre arbejdstagere i et virksomhedsmiljø. Studerende typisk få en dybdegående forståelse af, hvordan ledelsesmæssige-politikker produktivitet og virksomhedens overskud.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Portugal. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsledelse, Portugal Filter

Master i Business Management

ISAG - European Business School
Master
08 Mar 2021
<
Deltid
<
2 år
01 Mar 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Kandidatuddannelsen i Business Management kvalificerer kandidater til at udføre funktioner på højt niveau i sammenhæng med forskellige ledelsesområder. Uddannelsesområdets man ...

Læs mere