close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Porto

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale. Et program i business management understreger vigtigheden af ​​organisationsstrukturen og ledelsesmæssige politikker i forskellige virksomhedskulturer indstillinger.… Læs mere

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Et program i business management understreger vigtigheden af ​​organisationsstrukturen og ledelsesmæssige politikker i forskellige virksomhedskulturer indstillinger. Emner som marketing, human resource management, regnskab, og omstrukturering vil undertiden blive dækket.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Porto er den anden mest folkerige by i Portugal efter Lissabon med en befolkning på omkring 1,3 millioner personer. The University of Porto er den øverste universitet i Portugal, da det tjener studerende fra hele Europa og verden i almindelighed. Der er mange andre tekniske skoler i Porto også.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Portugal, Porto. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
ISAG - European Business School
Porto, Portugal

Kandidatuddannelsen i Business Management kvalificerer kandidater til at udføre funktioner på højt niveau i sammenhæng med forskellige ledelsesområder. Uddannelsesområdets man ... +

Kandidatuddannelsen i Business Management kvalificerer kandidater til at udføre funktioner på højt niveau i sammenhæng med forskellige ledelsesområder. Uddannelsesområdets mangfoldighed (strategi, økonomi, markedsføring, menneskelige ressourcer og operationer) tillader udførelse af ledende og øverste ledelsesfunktioner i små, mellemstore og store virksomheder, nationale og internationale. -
Master
Deltid
2 år
Engelsk
08 Mar 2021
01 Mar 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her