MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Porto

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Et program i business management understreger vigtigheden af ​​organisationsstrukturen og ledelsesmæssige politikker i forskellige virksomhedskulturer indstillinger. Emner som marketing, human resource management, regnskab, og omstrukturering vil undertiden blive dækket.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Porto er den anden mest folkerige by i Portugal efter Lissabon med en befolkning på omkring 1,3 millioner personer. The University of Porto er den øverste universitet i Portugal, da det tjener studerende fra hele Europa og verden i almindelighed. Der er mange andre tekniske skoler i Porto også.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Portugal, Porto. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsledelse, Porto Filter

Master i Business Management

ISAG - European Business School
Master
08 Mar 2021
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Kandidatuddannelsen i Business Management kvalificerer kandidater til at udføre funktioner på højt niveau i sammenhæng med forskellige ledelsesområder. Uddannelsesområdets man ...

Læs mere