MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Slovenien

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Forretning management programmer lære eleverne de grundlæggende aspekter af virksomhedernes ledelse og menneskelige ressourcer. Eleverne er normalt lært, hvordan man effektivt samle hold, lette samarbejdet, og gennemføre tilsyns politik i stor detalje.

Slovenien, officielt Republikken Slovenien er en nationalstat i Centraleuropa ved en skillevej af de vigtigste europæiske kulturelle og handelsmæssige ruter. Slovenien er et relativt sikkert land at besøge. Universitetet i Ljubljana er den ældste og største uddannelsesinstitution i landet, der tilbyder tre kunstakademier: Teater-og film, musik, og Fine Arts.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Slovenien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsledelse, Slovenien Filter

Master i International Business Management

DOBA Business School
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Serbisk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Erhverv og organisation er en vital del af det moderne liv. Fuldt godkendt program International Business Management opfylder de nye behov i dagens jobs på markedet og hjælper ...

Læs mere