MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Reus

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

En business management program lærer eleverne, hvordan man effektivt med succes og lede og understøtte andre. Vigtige emner som kommunikation, business administration, og corporate lederskab vil normalt blive undersøgt på et regelmæssigt grundlag.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Spanien, Reus. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Virksomhedsledelse, Reus Filter

Master i Business Management

Universitat Rovira i Virgili
Master
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
15 Apr. 2021
Spansk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Det overordnede mål med kandidatgraden er at uddanne dig til at blive en professionel / forsker med avanceret viden inden for forretningsstyring.

Læs mere

Master i Erhvervs- og Kontraktsret

Universitat Rovira i Virgili
Master
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
15 Apr. 2021
Spansk
Online

Forretning og kontrahering er afgørende for de kræfter, der driver regionens økonomi: industri, handel, fast ejendom, tjenester, landbrug og petrokemikalier. Denne kandidatgra ...

Læs mere