MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Sydafrika

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Et program i business management understreger vigtigheden af ​​organisationsstrukturen og ledelsesmæssige politikker i forskellige virksomhedskulturer indstillinger. Emner som marketing, human resource management, regnskab, og omstrukturering vil undertiden blive dækket.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Sydafrika. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsledelse, Sydafrika Filter

MCom / MPhil i forretningsstyring

University of Johannesburg
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

I MCom in Business Management (CW) skal den studerende udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder inden for mestring, analyse, fortolkning og anvendelse af gr ...

Læs mere