MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsledelse i Johannesburg

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Et program i business management understreger vigtigheden af ​​organisationsstrukturen og ledelsesmæssige politikker i forskellige virksomhedskulturer indstillinger. Emner som marketing, human resource management, regnskab, og omstrukturering vil undertiden blive dækket.

Sydafrika officielt Republikken Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Den er opdelt i ni provinser. Sydafrika er ikke kun en hoppe fra punkt, er det i sig selv en fantastisk destination rig på kultur, fauna og flora og historie.

Johannesburg Byen er den største kilde til guld og diamanter i det sydlige Afrika. Det er grundlaget for Sydafrikas forfatningsdomstol og er den største og rigeste by i Gauteng-provinsen. Det er hjemsted for University of Johannesburg.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsledelse i Sydafrika, Johannesburg. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsledelse, Johannesburg Filter

MCom / MPhil i forretningsstyring

University of Johannesburg
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

I MCom in Business Management (CW) skal den studerende udvikle intellektuelle kompetencer og praktiske færdigheder inden for mestring, analyse, fortolkning og anvendelse af gr ...

Læs mere