close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Bankvirksomhed i Geneve

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.Master i Banking programmer giver de studerende med de færdigheder og viden, som vil hjælpe dem til at blive en succes i banksektoren, herunder undervisning i fag som økonomi, regnskab, investering, risiko og etik.Schweiz (tysk:… Læs mere

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Master i Banking programmer giver de studerende med de færdigheder og viden, som vil hjælpe dem til at blive en succes i banksektoren, herunder undervisning i fag som økonomi, regnskab, investering, risiko og etik.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

Geneva er kendt for diplomati. Det er formentlig grunden til deres universitet er specialiseret i humanistiske videnskaber, med tilsætning af medicin. Private universiteter, institutter og private skoler er også specialiseret i love, statskundskab, internationale anliggender, historie osv.

Deltid Master grad programmer i Bankvirksomhed i Schweiz, Geneve. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Schweiz
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
MBA
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
United International Business Schools
Zürich, Schweiz +8 Mere

Fuldtidsstuderende kan opnå en kandidatgrad i 1 akademisk år på 9 måneder, i alt 3 fjerdedele på 20 point hver eller inden for 12 måneder, når arbejdsmængden spredes.

Fuldtidsstuderende kan opnå en kandidatgrad i 1 akademisk år på 9 måneder, i alt 3 fjerdedele på 20 point hver eller inden for 12 måneder, når arbejdsmængden spredes. -
Master
Fuldtid
Deltid
9 - 36 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online