close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Virksomhedsadministration i Brasilien

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.Brasilien tilbyder en videregående uddannelse, der er delvist finansieret de studerende, der ønsker at forfølge en videregående uddannelse. De skal være i alderen mell… Læs mere

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Brasilien tilbyder en videregående uddannelse, der er delvist finansieret de studerende, der ønsker at forfølge en videregående uddannelse. De skal være i alderen mellem 18 og 35 år. Dette videregående uddannelsessystem giver eleverne til at lære praktiske færdigheder, der sætter dem til at møde det 21. århundredes udfordringer.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsadministration i Brasilien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
ESPM – Brasil
Sao Paulo, Brasilien

Masterkursen fokuserer på administrationsområdet, der beskæftiger sig med ledelsen af organisationer, der driver forretning i det indenlandske og internationale miljø.

Masterkursen fokuserer på administrationsområdet, der beskæftiger sig med ledelsen af organisationer, der driver forretning i det indenlandske og internationale miljø. -
Master
Deltid
8 semestre
Portugisisk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her