close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Virksomhedsadministration i Sao Paulo

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.Nogle af de bedste universiteter i Latinamerika er baseret i Brasilien, et land, der har mere end 2.000 højere læreanstalter.… Læs mere

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Nogle af de bedste universiteter i Latinamerika er baseret i Brasilien, et land, der har mere end 2.000 højere læreanstalter. Universiteter i Brasilien kan opdeles i følgende klassifikationer: føderale regering forvaltede universiteter, statslige statskontrollerede universiteter, kommunale lykkedes regeringen universiteter og private universiteter.

Det er den største by i Brasilien, og det har set et system af en lang række offentlige og private videregående uddannelser læringscentre. Nogle af de globalt anerkendte universiteter som University of Sao Paulo, er pontifikale katolske universitet Sao Paulo og Sao Paulo State University placeret her.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsadministration i Brasilien, Sao Paulo. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
ESPM – Brasil
Sao Paulo, Brasilien

Masterkursen fokuserer på administrationsområdet, der beskæftiger sig med ledelsen af organisationer, der driver forretning i det indenlandske og internationale miljø.

Masterkursen fokuserer på administrationsområdet, der beskæftiger sig med ledelsen af organisationer, der driver forretning i det indenlandske og internationale miljø. -
Master
Deltid
8 semestre
Portugisisk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her