MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsadministration i Sao Paulo

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Nogle af de bedste universiteter i Latinamerika er baseret i Brasilien, et land, der har mere end 2.000 højere læreanstalter. Universiteter i Brasilien kan opdeles i følgende klassifikationer: føderale regering forvaltede universiteter, statslige statskontrollerede universiteter, kommunale lykkedes regeringen universiteter og private universiteter.

Det er den største by i Brasilien, og det har set et system af en lang række offentlige og private videregående uddannelser læringscentre. Nogle af de globalt anerkendte universiteter som University of Sao Paulo, er pontifikale katolske universitet Sao Paulo og Sao Paulo State University placeret her.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsadministration i Brasilien, Sao Paulo. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsadministration, Sao Paulo Filter

Master of Business Administration

ESPM – Brasil
Master
<
Deltid
<
8 semestre
Portugisisk
på universitet

Masterkursen fokuserer på administrationsområdet, der beskæftiger sig med ledelsen af organisationer, der driver forretning i det indenlandske og internationale miljø.

Læs mere