57 Deltid Kandidat Programmer i Virksomhedsadministration 2024

Deltid Kandidat Programmer i Virksomhedsadministration 2024Filter
    • San Antonio, USA

    Deltid

    30 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Det dobbelte MSW/MBA-program fra Our Lady of the Lake University er designet til studerende med en bachelor i socialt arbejde fra et CSWE-akkrediteret program, der er interesseret i at forfølge lederskabs-, administrative og ledelsesmæssige stillinger i den næste fase af deres karriere. Det leveres online og akkrediteret af CSWE og ACBSP. Dette program leverer de specialiserede færdigheder, du har brug for til at arbejde med latinamerikanske børn og familier, og forbereder dig til den licenserede socialrådgivereksamen.

    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Socialrådgivere opfordres til at lede i en række forskellige sammenhænge. En solid forretningsforståelse gør det muligt for socialarbejdere at være etiske og effektive i deres forskellige roller. Med en MSW - MBA fra Carlow University bevarer de studerende fleksibilitet i et program med lavt ophold, mens de lærer erhvervsmæssig og socialt arbejde ekspertise, værdier og etik. Opgrader inden for 24 måneder og vær parat til at drive en privat praksis eller påtage sig en lederrolle i en organisation.

    • Aurora, USA

    Fuldtid, Deltid

    4 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Forbered dig på karriere i skæringspunktet mellem socialt arbejde og forretningsadministration med online MSW / MBA dobbelt grad fra Aurora University. MSW dual degree-programmet er ideelt for fagfolk, der søger en legitimationsoplysninger, der fletter betydelig erhvervsuddannelse med centrale emner inden for socialt arbejde og relevant felterfaring.

    • Zürich, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Kuala Lumpur, Malaysia

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Tag på en rejse med akademisk ekspertise inden for virksomhedsadministration med Manipal GlobalNxt Universitys Bachelor of Business Management (Honours) Program (BBM). Ud over at være blot en kvalifikation, er vores BBM (Honours) Program en gateway til at frigøre dit potentiale som fremtidig virksomhedsleder. Rejs ud over grænserne for et simpelt BBA-pensum og omfavn den nye tidsalder!

    • Online

    Deltid

    12 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Spanish

    Online Master i Digital Business Management er designet til fagfolk, der har brug for en klar forretningsvision om, hvordan nuværende virksomheder ændrer sig på grund af digital transformation, bæredygtighed, nye økonomier, disruptive modeller og nye ledelsesmetoder.

    • Monterrey, Mexico
    • Buenavista, Mexico
    • + 33 more

    Fuldtid, Deltid

    5 semestre

    Fjernundervisning

    Spanish

    Organisation og konkurrencedygtig ledelse af virksomheder er etableret som prioriterede faktorer for udviklingen af et land. For at opnå dette er det vigtigt at have visionære, innovative, humanistiske og på samme tid konkurrencedygtige ledere, der er i stand til at klare globale udfordringer i skiftende, indbyrdes afhængige og komplekse forretningsmiljøer.

    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    På grund af sin klart definerede faglige karakter er formålet med kandidatuddannelsen i industriel ledelse at tilbyde supplerende uddannelse til nylige universitetsstuderende med teknisk eller videnskabelig grader. For deres fremtidige faglige karriere vil denne mester gøre det muligt for dem at få adgang til beskæftigelsesmuligheder i erhvervsadministration, ledelse, fortrinsvis i industrielle virksomheder.

    • Cincinnati, USA

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    University of Cincinnatis Master of Science in Accounting-program er designet til at forberede eleverne til succes både under og efter CPA-eksamenen. Dette program tilbyder både fuld- og deltidsmuligheder, så du kan forfølge din grad i dit tempo. Vores MS in Accounting-program er specifikt designet til at dække alt det materiale, der typisk testes af CPA-eksamenen. Kandidater fra Lindner MS Accounting-programmet er kvalificeret til at deltage i ikke kun State of Ohio CPA-eksamen, men også de prøver, der afholdes i de fleste andre stater. Mens kravene til at tage eksamen er forskellige fra stat til stat, dækker mange eksamener indhold, der ikke undervises i de fleste bacheloruddannelser.

    • Lucerne, Schweiz

    Deltid

    4 semestre

    På campus

    German, Engelsk

    The Major Online Business and Marketing bibringer kompetencer til planlægning, implementering og markedsføring af digitale forretningsmodeller. De studerende lærer den strategiske planlægning af online kommunikation og markedsføring.

    • Chur, Schweiz

    Fuldtid, Deltid

    3 semestre

    På campus

    Engelsk

    Turisme er sårbar over for ændringer, men bidrager også til det. Du vil analysere de forskellige drivkræfter for forandring, evaluere konsekvenserne af forandring og bestemme, hvordan du skal håndtere og designe ændringer i turismen. Få viden, finpudse og anvende dine færdigheder og bliv en forandringsmand.

    • Lugo, Spanien

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Spanish, Galicisk

    Gennem en deltagende metode, caseanalyse, løsning af øvelser, rollespil, debat om aflæsninger af interesse og udvikling og præsentation af værker, søges det, at den studerende tilegner sig avanceret viden i Business Management og evnen til at anvende dem, samtidig med at han udvikler ledelsesmæssig færdigheder.

  • Deltid

    18 Måneder

    Blandet

    Engelsk

    Rotman- SDA Bocconi Global Executive MBA (Master in Business Administration) er et modulært program, der kombinerer ekspertise og perspektiver fra en førende europæisk og en førende nordamerikansk handelshøjskole i en transformerende rejse, der er vært i internationale forretningsknudepunkter. GEMBA er en startskive til fremtidige karrierefaser og en integreret forberedelse til ledende roller, og har et meget personligt fokus på lederudvikling og introducerer deltagerne for et globalt netværk af usædvanlige ledere, fakulteter, ledere og tankeledere.

  • Fuldtid, Deltid

    18 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk, Spanish

    Master i International Business Administration vil forberede sig på at konkurrere og lykkes på globalt plan. Det giver de studerende en dybere forståelse af økonomi, finans, forretning, generel ledelse, marketing og hjælper dem med at spille en aktiv rolle i internationale eller multinationale virksomheder.

    • Singapore, Singapore

    Fuldtid, Deltid

    12 Måneder

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Akkrediteret af akkrediteringsrådet for handelshøjskoler og -programmer (ACBSP), er Master of Business Administration in Aviation (MBAA) pensum udviklet og fortsætter med at udvikle sig med nøje opmærksomhed på industriens krav og tendenser. De fleste af kurserne indeholder en forskningskomponent, der giver erfaring og en insiderundersøgelse af global forretningspraksis.