MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsadministration i Chur

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Schweiz, officielt Schweiziske Forbund er en føderal parlamentarisk republik bestående af 26 kantoner med Bern som sæde for de føderale myndigheder. Schweiz 's uafhængighed og neutralitet har længe været hædret af de store europæiske magter. Schweiz er et fredeligt, velstående og stabil moderne markedsøkonomi med lav ledighed.

Chur er kendt for University of Applied Sciences HTW (Hochschule für Technik und Wirtschaft) Chur, der tilbyder bachelor-, kandidat-og videregående uddannelser. Den er opdelt i seks separate fakulteter - Civil Engineering og Arkitektur, Informationsvidenskab, Management, Medier og Kommunikation, Teknologi og Turisme.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsadministration i Schweiz, Chur. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsadministration, Chur Filter

MSc Erhvervsadministration inden for turisme og forandring

University of Applied Sciences of the Grisons FHGR
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;8 semestre
Engelsk
på universitet

Turisme er sårbar over for forandringer, men bidrager også til den. Du vil analysere de forskellige drivkrafter for forandring, evaluere konsekvenserne af forandringer og best ...

Læs mere