MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsadministration i Det Forenede Kongerige

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsadministration i Det Forenede Kongerige. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Virksomhedsadministration, Det Forenede Kongerige Filter

MSc International Business Administration (Online)

SOAS University of London
MSc
Apr. 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Online

Internationale virksomheder har et voksende behov for ledende medarbejdere med højkvalitets ledelseskompetencer og specialiseret regional viden. Da regionerne i Asien og Afrik ...

Læs mere

Master Of Science In Business Administration (M.Sc. )

Ludwig-Maximilians-Universität München, Munich School of Management
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen er struktureret i et modulopbygget format, som allerede har vist af værdi for studerende inden for bacheloruddannelsen på grund af sine mange individualise ...

Læs mere

Master Of Business Administration

Greenwich School of Management
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 måneder
på universitet

En af styrkerne ved vores MBA-programmer er mangfoldigheden af programmet medlemmernes baggrunde og erfaringer.

Læs mere