MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsadministration i London

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsadministration i Det Forenede Kongerige, London. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Virksomhedsadministration, London Filter

MSc International Business Administration (Online)

SOAS University of London
MSc
Apr. 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Online

Internationale virksomheder har et voksende behov for ledende medarbejdere med højkvalitets ledelseskompetencer og specialiseret regional viden. Da regionerne i Asien og Afrik ...

Læs mere

Master Of Business Administration

Greenwich School of Management
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12 måneder
på universitet

En af styrkerne ved vores MBA-programmer er mangfoldigheden af programmet medlemmernes baggrunde og erfaringer.

Læs mere