MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsadministration i Milledgeville

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Milledgeville er amtet sæder i Baldwin County, Georgia, USA. Lockerly Arboretum, Bartram Skov og gamle Governors Manson er velkendte steder i byen. Grundet rige historie er der mange historiske videregående uddannelser faciliteter er til stede i byen.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsadministration i USA, Milledgeville. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsadministration, Milledgeville Filter

Web Master Of Business Administration

Georgia College & State University-- J. Whitney Bunting School of Business
Master
<
Deltid
Online

Formålet med WebMBA er at give en udelukkende online, høj kvalitet forvaltning baseret, business uddannelse til arbejdsliv erhvervsfolk.

Læs mere