MASTERSTUDIES

Deltid Master - Virksomhedsadministration i Fort Wayne

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fort Wayne er en stor by i staten Indiana, der fungerer som hjemsted for mange museer, gallerier og parker. Det er også vært for den 5. største universitet i den stat, der er Indiana University-Purdue University Fort Wayne. Dette er foruden to andre offentlige institutioner og tre private universiteter. Forskellige programmer på områder som sundhed og erhvervslivet tilbydes her.

Deltid Master grad programmer i Virksomhedsadministration i USA, Fort Wayne. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Virksomhedsadministration, Fort Wayne Filter

Master of Science i Business Administration

University of Saint Francis School of Business
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
på universitet

MBA-programmet giver studerende mulighed for at få en solid base af viden om forskellige funktionelle områder for at forbedre deres forståelse af komplekse forretningsmæssige ...

Læs mere